Основният приоритет в работата ми за София е повишаване на

...
 Основният приоритет в работата ми за София е повишаване на
Коментари Харесай

Хекимян: Основният ми приоритет за София е повишаване на пътната безопасност, нула жертви на пътя

 izbori_2023_v1_013

 

Основният приоритет в работата ми за София е повишение на пътната сигурност с ясна цел НУЛА ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ. Това е идея, която ни сплотява и можем да реализираме дружно. Днес разговарях с десетки хора на автомобилното шоу „ Луда конкуренция “. И професионални състезатели, и фенове на високите скорости застават зад концепцията, че мястото на високата скорост не е по улиците на града ни! Затова упорствам в най-бързи темпове депутатите да разрешат в контрола на скоростта да се включат и общинските камери за трафик. “ Това заяви във фейсбук претендентът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

 

„ София построи система от над 700 камери и е неуместно този запас да не се употребява от „ Пътна полиция “, показва той.


С ръководителя на общинския съвет Георги Валентинов Георгиев и претендентите за общински съветници от групата на ГЕРБ-СДС предлагаме детайлно написана стратегия с ограничения за повишение на пътната сигурност. Сред тях са:


- осветяването на всички пешеходни пътеки и изкуствени неравности;
- създаване на повече защитни острови за пешеходци на огромните улици;
- въвеждане на ограничаване от 30 км/ч и в жилищните квартали;

 

Но най-важното остава – камери за надзор на скоростта. София няма повече деца за ликвидиране! “, приключва кандидат-кметът на София Антон Хекимян.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР